Szakértőink

Dr. Mező Róbert – Ortopéd- és rehabilitációs szakorvos

Több mint három évtizede dolgozik az ortopéd-rehabilitációs sebészet területén. Az ortopéd sebészeten belül a láb esztétikai és funkció helyreállító műtéteire szakosodott, továbbá közismert a bénult betegek rehabilitációban végzett kimagasló eredményeiről.
Az LBT Kft. társtulajdonosa, melynek alapítását a rendszerváltáskor a korszerű gyógyászati segédeszközök hiánya miatt kezdeményezte. Hamarosan eljutottak a lúdtalpbetéttől a nemzetközi színvonalú mozgásszervi segédeszközök forgalmazásáig.
„Küldetésemet megszállott orvosként abban látom, hogy a rehabilitációra szorulók teljes körű, minél magasabb szintű ellátását tudjam biztosítani és ezt a tudást a mozgásszervi szakembereknek – orvosoknak, gyógytornászoknak, konduktoroknak, ortopéd műszerészeknek – is tovább adjam.
Kiemelten foglalkozom a bénult gyermekek és felnőttek, a lábbetegek ellátásával”

Dr. Szikora Gyula – Ortopéd főorvos

Több tucat tudományos munka, szakmai kurzus, szakmában eltöltött év és több külföldi ösztöndíj után itthon maradt, mert Magyarországon akart az embereknek segíteni. Ő végzett hazánkban először porcfelszín helyreállító műtétet, több évig volt a magyar kézilabda válogatott orvosa, küldetésének tartja a mozgás megszerettetését, és ő maga is imád sportolni.
„Nálam ez magától értetődő, hogy időbeli megkötés nélkül mindig segíteni kell. Amikor lediplomáztam, akkor tisztában voltam azzal, hogy ez a szakma arról szól, hogy aki bajba kerül, azon segíteni kell idő- és energiakorlátok nélkül.”

Cseh Szilvia – Kineziológus

Eredeti végzettsége szerint divatmenedzser, majd 2 gyermekének születése után, érdeklődése a természetgyógyászat felé fordult, azon belül a tanulási képesség mozgáson keresztüli fejlesztése és a fizikai tartásjavítás, fájdalomcsillapítás alternatív lehetőségei iránt. Kineziológusi szakképzettségét 2010-ben szerezte. Azóta számos kineziológiai ág végzett kineziológusa a Touch for Health (Gyógyító érintés ) és a Stress Release rendszerek nemzetközi instruktora.

Surmanné Taschner Éva – Életmód tanácsadó, Coach, Egészségügyi menedzser

16 éve foglalkozik a természetgyógyászat különböző ágaival. Mentős tisztnek készült, hivatása mégis másfelé fordult. Folyamatosan képezte magát, előbb diplomás védőnőként, majd egészségtanárként, utóbb egészségügyi szakmenedzseri diploma megszerzésével, vállalkozóként dolgozik. A mindennapi munkában többek között az alábbi terápiákat használja: biorezonancián alapuló állapotfelmérés részletes életmód tanácsadással, mentális fitnesz, női torna, gyermekeknek tartásjavító torna.