Nézd meg szakértőink exkluzív tippjeit, tanácsait! Lesd el a titkokat, hogyan lehetsz boldog, kiegyensúlyozott és elégedett kismama!

Vajon milyen változások zajlanak le a várandós anyukák testében,
mi történik szülés után a szervezetben?

Dr. Szikora Gyula – Ortopéd főorvos

Nézd meg az alábbi exkluzív videót, amelyben Szikora doktor többek között arról beszél, milyen változások zajlanak le a várandós anyukák testében, mi történik szülés után a szervezetben, és mi az a 3 dolog, amit szükséges betartani ahhoz, hogy a mindennapi teendőket a terhesség alatt és a szülés után is probléma nélkül elláthassuk.

Vajon miként lehet testileg és lelkileg is felkészülni a várandósság miatt megváltozott életünkre?

Surmanné Taschner Éva – Életmód tanácsadó, Coach, Egészségügyi menedzser

Hogyan érhető el az optimális állapot a terhesség alatt, mi az a 4 elem, amire feltétlenül figyelnünk kell? A szakértő továbbá eloszlat egy széles körben elterjedt tévhitet is, beszél a szülés előtti alak visszanyerésének titkáról, és olyan tanácsokkal lát el bennünket, amik segítségével mentálisan és testileg is jobban bírjuk a kihívásokat.

Vajon mit tudnak kiolvasni a kineziológusok az izmainkból?

Cseh Szilvia – Kineziológus

A testünk sok mindent elárul rólunk. Például az izmaink azt is elárulják, hogy szeretjük-e a tengeri herkentyűket. Meglepő, de igaz! Egy nagyon érdekes témát dolgoztunk fel Szilvia segítségével, ami arról szól, vajon mit árul el rólunk a testünk.